<html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html charset=utf-8"></head><body style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space;" class=""><div class="">Dear Chimera team,</div><div class=""><br class=""></div><div class="">I ma trying to record a simple movie using the following command </div><div class=""><br class=""></div><div class=""><div class="">#!/bin/csh -f</div><div class="">#</div><div class=""><br class=""></div><div class=""># </div><div class="">windowsize 900 1094 </div><div class=""><br class=""></div><div class="">movie record supersample 4</div><div class=""><br class=""></div><div class="">volume #0 style solid; wait</div><div class="">volume #0 planes z,0,0; wait</div><div class="">volume #0 planes z,0,115; wait</div><div class=""><br class=""></div><div class="">movie stop</div><div class="">###bitrate 5000</div><div class="">movie encode output my_movie.mp4 quality highest framerate 25 mformat mp4 </div></div><div class=""><br class=""></div><div class="">however I keep on getting this error message:</div><div class=""><br class=""></div><div class=""><br class=""></div><div class="">/Applications/Chimera/Chimera.app/Contents/Resources/bin/ffmpeg -r 25.0 -i /var/folders/2h/r_flycl50hj8klh8w4t1xmw400030f/T/chimovie_Vcz6-%05d.ppm -vf crop=floor(in_w/2)*2:floor(in_h/2)*2:0:0 -y -f mp4 -pix_fmt yuv420p -qscale 1 /Users/user/Desktop/folder/my_movie.mp4</div><div class="">An error occurred during encoding. See Reply Log for details.</div><div class=""><br class=""></div><div class="">Error during MPEG encoding:</div><div class="">-----------------------------</div><div class="">Exit value:    1</div><div class="">Error message: </div><div class="">  libavutil      52. 48.100 / 52. 48.100</div><div class="">   libavcodec     55. 39.100 / 55. 39.100</div><div class="">   libavformat    55. 19.104 / 55. 19.104</div><div class="">   libavdevice    55.  5.100 / 55.  5.100</div><div class="">   libavfilter     3. 90.100 /  3. 90.100</div><div class="">   libswscale      2.  5.101 /  2.  5.101</div><div class="">   libswresample   0. 17.104 /  0. 17.104</div><div class="">   libpostproc    52.  3.100 / 52.  3.100</div><div class=""> [image2 @ 0x7fac00802000] Could find no file with path '/var/folders/2h/r_flycl50hj8klh8w4t1xmw400030f/T/chimovie_Vcz6-%05d.ppm' and index in the range 0-4</div><div class=""> /var/folders/2h/r_flycl50hj8klh8w4t1xmw400030f/T/chimovie_Vcz6-%05d.ppm: No such file or directory</div><div class=""><br class=""></div><div class="">Could you please let me know what am I doing wrong? I tried both on my laptop (MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) with OS version 10.11.6 (15G1004)) and our linux terminals (<span style="font-family: Menlo; font-size: 11px;" class="">Linux sbterm 3.10.0-514.16.1.el7.x86_64 GNU/Linux</span>)</div><div class=""><br class=""></div><div class="">It happens on both Chimera 1.12 and Chimera 1.11</div><div class=""><br class=""></div><div class="">Many thanks in advance,</div><div class=""><br class=""></div><div class="">Edoardo</div><div class="">
---------------------------------------------------<br class="">Edoardo D'Imprima<br class="">PhD Student<br class="">Max Planck Institute of Biophysics<br class="">Structural Biology Department<br class="">Max-von-Laue Stra├če 3<br class="">60438 Frankfurt am Main<br class="">Germany<br class=""><br class="">Tel: +49 (0) 69 6303 3015<br class=""><br class=""><br class="">
</div>
<br class=""></body></html>