<div dir="ltr"><div>Hello:</div><div><br></div><div>I was wondering if anyone had any experience tracking down performance problems in chimera.</div><div><br></div><div>I&#39;ve noticed that I am getting really sluggish performance when managing a lot of atoms, even when everything is shown as backbone traces only.</div><div><br></div><div>To take a look at the performance, I ran the benchmark and got the following numbers:</div><div><br></div><div>Volume benchmark scores</div><div> surface    mesh  contour  solid  recolor</div><div>     981    1291     280     589     393</div><div><br></div><div>Null<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">        </span>Wire<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">        </span>Stick<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">        </span>BStick<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">        </span>Ribbon<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">        </span>Sphere<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">        </span>Ops</div><div>6249.5<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">        </span>158.7<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">        </span>1.5<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">        </span>0.9<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">        </span>27.4<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">        </span>0.4<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre">        </span>89.3</div><div><br></div><div><br></div><div>compared to a benchmark posted on the website of the same graphics card:</div><div><br></div><div>2125 2026 302 512 491</div><div><br></div><div>213 492 452 3259 169 128</div><div><br></div><div>Apparently I&#39;m getting awful benchmarks for most of the molecule benchmarks, while the volume performance is pretty comparable. I re-ran the molecule benchmarks to make sure they were reproducible and got pretty much the same numbers.</div><div><br></div><div>Would anybody have any suggestions for figuring out what&#39;s going on?</div><div><br></div><div>For reference, I&#39;m running ubuntu 12.04 with up to date nvidia drivers for a GTX 560 Ti.</div><div><br></div><div>Thanks,</div><div>Dan</div><div><br></div><div><br></div></div>