<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div class="moz-cite-prefix">Hi Alja,<br>
      <br>
      &nbsp; Glad to hear that updating your graphics driver fixed the
      problem.&nbsp; When the graphics looks wrong on just one computer, it
      is almost always a graphics driver problem, not a Chimera bug.<br>
      <br>
      &nbsp;&nbsp;&nbsp; Tom<br>
      <br>
      <br>
      -------- Original Message --------<br>
      Subject: Re: [Chimera-users] a problem with silhouettes<br>
      From: Alja Oblak <br>
      To: Tom Goddard <br>
      Date: 8/19/12 11:14 PM<br>
      <blockquote type="cite">
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;
          charset=ISO-8859-1">
        <style id="owaParaStyle">P {
        MARGIN-TOP: 0px; MARGIN-BOTTOM: 0px
}
</style>
        <div style="direction: ltr;font-family: Arial;color:
          #000000;font-size: 10pt;">
          <p>Dear Tom,</p>
          <p>&nbsp;</p>
          <p>thank you very much for your help!&nbsp;I have the 1.6.1
            production release on my computer. I've updated the graphics
            driver and silhouettes seem to work fine now. Thanks again.</p>
          <p>&nbsp;</p>
          <p>Best regards, </p>
          <p>Alja</p>
          <p>&nbsp;</p>
          <p>&nbsp;</p>
          <p>&nbsp;</p>
          <p>&nbsp;</p>
          <div style="FONT-FAMILY: Times New Roman; COLOR: #000000;
            FONT-SIZE: 16px">
            <hr tabindex="-1">
            <div style="DIRECTION: ltr" id="divRpF2714"><font
                color="#000000" face="Tahoma" size="2"><b>Od:</b> Tom
                Goddard <br>
                <b>Poslano:</b> 17. avgust 2012 19:23<br>
                <b>Za:</b> Alja Oblak<br>
                <b>Cc:</b> <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:chimera-users@cgl.ucsf.edu">chimera-users@cgl.ucsf.edu</a><br>
                <b>Zadeva:</b> Re: [Chimera-users] a problem with
                silhouettes<br>
              </font><br>
            </div>
            <div>
              <div class="moz-cite-prefix">Hi Alja,<br>
                <br>
                &nbsp; Those little ellipses scattered all over are the
                end-caps of the ribbon helices being drawn in the wrong
                place.&nbsp; That is a bug.&nbsp; You should use Help / Report a
                Bug to send us a report that will include your graphics
                driver version and operating system.&nbsp; I could imagine
                this bug happening in Chimera daily builds because I
                have changed the ribbon drawing code.&nbsp; But it is
                surprising to see it in the Chimera 1.6 production
                release.&nbsp; If it is in a daily build try the latest daily
                build.&nbsp; If it is in Chimera 1.6 it is most likely a
                graphics driver bug.&nbsp; You can try to update your
                graphics driver or use a different computer to make this
                image.<br>
                <br>
                &nbsp;&nbsp;&nbsp; Tom<br>
                <br>
                <br>
              </div>
              <blockquote type="cite">
                <pre>Hi Tom,

you're right. Sorry I haven't thought of that myself.
Here's an image.

Alja

________________________________________
Od: Tom Goddard
Poslano: 17. avgust 2012 2:01
Za: Alja Oblak
Cc: <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:chimera-users@cgl.ucsf.edu" target="_blank">chimera-users@cgl.ucsf.edu</a>
Zadeva: Re: [Chimera-users] a problem with silhouettes

Sending an example image might help debug this.

     Tom

</pre>
                <blockquote type="cite">
                  <pre>Dear Chimera users,

I am trying to create an image for a publication using Chimera 1.6.1.
Whenever I turn on "silhouette" dark spots appear on the screen and on the saved image. They seem totally random but they move along with the structure when rotated. When I zoom on them they look like small "umbrella-shaped" discs. The "show shadows" option is turned off.
Does anybody know what are those spots and how to get rid of them?

Thank you very much for any help.

Regards,
Alja Oblak
_______________________________________________

</pre>
                </blockquote>
              </blockquote>
            </div>
          </div>
        </div>
      </blockquote>
    </div>
    <br>
  </body>
</html>